Furygan 6301-1031 Jack WR-16 Black-Yellow Fluo

Beschikbaarheid: In voorraad

Item #:65245

€ 229,95
Furygan heeft een extra Jas toegevoegd aan de immens populaire WR-16 Jas. Namelijk een High-Visibilty versie. Deze jas bied een efficiënte oplossing om je te beschermen tegen de elementen, maar ook om extra op te vallen tijdens de winternachten en bewolkte dagen. Dit dankzij door de toevoeging van een zeer hoge kwaliteit fluorescerende stof op het originele WR-16 design.

Specificaties:

WR-16 High Visibility is CE goed gekeurd.
Gemaakt van Polyester, robuust en slijtvast.
D3O CE protectors voor schouders en ellebogen. Deze bieden volledige bescherming, zonder te beperken in comfort en bewegingsvrijheid.
De rug protectorzak is geschikt voor de D3O “Central Back”(level 1) en de “Full back”(level 2) rug protector, beschikbaar als een extra optie.
Reflectie op de rug, borst en armen.
Hoog fluorescerende polyester om extra goed zichtbaar te zijn.
Waterbestendig.
Verwijderbare thermisch gewatteerde voering.
Mesh stof onder de oksels
Furygan “AFS” systeem: ventilatie met waterafstotende ritsen op de borst, die geopend kunnen worden zodat er frisse lucht door de jas heen kan gaan.
Acht zakken, vijf aan de buitenkant, waarvan een credit card zak, en een zak op de rug om de voering in te stoppen. Drie binnenzakken waarvan een netzak voor de telefoon.
Verstelbaar bij de polsen, heupen, taille en armen (om te verzekeren dat de protectors een goede pasvorm behouden, zelfs zonder voering)
Neopreen in de kraag voor maximum comfort.

* Vereiste velden

€ 229,95
Furygan 6301-1031 Jack WR-16 Black-Yellow Fluo

Details

Furygan heeft een extra Jas toegevoegd aan de immens populaire WR-16 Jas. Namelijk een High-Visibilty versie. Deze jas bied een efficiënte oplossing om je te beschermen tegen de elementen, maar ook om extra op te vallen tijdens de winternachten en bewolkte dagen. Dit dankzij door de toevoeging van een zeer hoge kwaliteit fluorescerende stof op het originele WR-16 design. Specificaties: WR-16 High Visibility is CE goed gekeurd. Gemaakt van Polyester, robuust en slijtvast. D3O CE protectors voor schouders en ellebogen. Deze bieden volledige bescherming, zonder te beperken in comfort en bewegingsvrijheid. De rug protectorzak is geschikt voor de D3O “Central Back”(level 1) en de “Full back”(level 2) rug protector, beschikbaar als een extra optie. Reflectie op de rug, borst en armen. Hoog fluorescerende polyester om extra goed zichtbaar te zijn. Waterbestendig. Verwijderbare thermisch gewatteerde voering. Mesh stof onder de oksels Furygan “AFS” systeem: ventilatie met waterafstotende ritsen op de borst, die geopend kunnen worden zodat er frisse lucht door de jas heen kan gaan. Acht zakken, vijf aan de buitenkant, waarvan een credit card zak, en een zak op de rug om de voering in te stoppen. Drie binnenzakken waarvan een netzak voor de telefoon. Verstelbaar bij de polsen, heupen, taille en armen (om te verzekeren dat de protectors een goede pasvorm behouden, zelfs zonder voering) Neopreen in de kraag voor maximum comfort.

Aanvullende Informatie

Type Band Nee
Ø (inch) Nee
Type Nee
ART classificatie Nee
Handschoentype Nee
Geschikt voor Nee
Voor Model Nee